Instalujeme nový tiskový stroj

Nic netiskne na sklo jako digitální keramické tiskárny. „Rozhodli jsme se posouvat hranice našich výrobních možností, investovat a instalovat nový tiskový stroj s maximální produktivitou a rozlišením až 2880 DPI“, říká Ing. Dušan Frajt, zakladatel společnosti.
Instalace nové výrobní linky probíhá během Vánočních svátků 2021. Zkušební provoz je zahájen v prvním lednovém týdnu 2022.

„Během uplynulých 6ti let jsme získali řadu zkušeností v oblasti digitálního tisku na sklo a sklenářské výroby. Naší volbou je špičková izraelská technologie – tiskárna Dip-Tech“, doplňuje Daniela Havlíčková, jednatelka společnosti. Dodává: „Chceme zůstat lídrem v oblasti tisku pro designéry, architekty a stavebnictví v regionu střední Evropy. Zároveň ale posilujeme pozice v dalších oborech, jako je průmyslová výroba nebo zdravotnictví“.

Spolu s navýšením výkonu výroby probíhá stavební úprava výrobní haly a rozšíření prostor pro expedici. Před zahájením stavební sezóny proběhne počátkem roku informační kampaň brandu IMAGE GLASS.